Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of inulin and garlic supplementation in pig diets.

Opis bibliograficzny

Effect of inulin and garlic supplementation in pig diets. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, KRZYSZTOF PIETRZAK, SANDRA SOBOLEWSKA, PIOTR WITKOWSKI. Ann. Anim. Sci. 2013 Vol.13 No 1 63-71, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.2478/v10220-012-0059-6
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2013 Vol.13 No 1, 63-71
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 maja 2013 15:26
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30356) wydawnictwo ciągłe #30356
PBN ID (hist.): 30356

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,419
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się