Effect of inulin and garlic supplementation in pig diets.
Opis bibliograficzny
Effect of inulin and garlic supplementation in pig diets. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, KRZYSZTOF PIETRZAK, SANDRA SOBOLEWSKA, PIOTR WITKOWSKI. Ann. Anim. Sci. 2013 Vol.13 No 1 63-71, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.2478/v10220-012-0059-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2013 Vol.13 No 1, 63-71
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 maja 2013 15:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310480d
DOI
10.2478/v10220-012-0059-6
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/aoas.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30356) wydawnictwo ciągłe #30356
PBN ID (hist.): 30356
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,419
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.