Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of micronized pea seeds (Pisum sativum L.) as a substitute of soybean meal on tissue fatty acid composition and quality of broiler chicken meat.

Opis bibliograficzny

Effect of micronized pea seeds (Pisum sativum L.) as a substitute of soybean meal on tissue fatty acid composition and quality of broiler chicken meat. [AUT. KORESP.] BOŻENA KICZOROWSKA, [AUT.] WIOLETTA SAMOLIŃSKA, DARIUSZ ANDREJKO. Anim. Sci. J. 2016 Vol. 87 Issue 11 1396-1406, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/asj.12592
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ANIMAL SCIENCE JOURNAL 2016 Vol. 87 Issue 11, 1396-1406
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 października 2016 10:40
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39183) wydawnictwo ciągłe #39183
PBN ID (hist.): 39183

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,325
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się