Effect of mixture of plant components addition on the mechanical properties of the crumb and crust of wheat bread.
Opis bibliograficzny
Effect of mixture of plant components addition on the mechanical properties of the crumb and crust of wheat bread. [AUT.] MONIKA SIASTAŁA, DARIUSZ DZIKI, BEATA BIERNACKA, RENATA RÓŻYŁO, ANTONI MIŚ, HAMEED W. HASSOON. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 77. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 77
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2016 07:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:47 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38800) wydawnictwo zwarte #38800
PBN ID (hist.): 38800
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.