Menu
Naciśnij / aby szukać

Effect of nanoparticles of silver on redox status and the accumulation of Ag in chicken tissues.

Opis bibliograficzny

Effect of nanoparticles of silver on redox status and the accumulation of Ag in chicken tissues. [AUT.] EWELINA KULAK, [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK, [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, ALEKSANDRA DRAŻBO. J. Sci. Food Agric. 2018 Vol. 98 Iss. 11 s. 4085-4096, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jsfa.8925
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2018 Vol. 98 Iss. 11, s. 4085-4096
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43634) wydawnictwo ciągłe #43634

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,422
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 kwietnia 2018 09:53
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:19

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się