Effect of nanoparticles of silver on redox status and the accumulation of Ag in chicken tissues.
Opis bibliograficzny
Effect of nanoparticles of silver on redox status and the accumulation of Ag in chicken tissues. [AUT.] EWELINA KULAK, [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK, [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, ALEKSANDRA DRAŻBO. J. Sci. Food Agric. 2018 Vol. 98 Iss. 11 s. 4085-4096, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jsfa.8925
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2018 Vol. 98 Iss. 11, s. 4085-4096
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff85fad49b31ccec5b2d2
DOI
10.1002/jsfa.8925
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43634) wydawnictwo ciągłe #43634
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,422
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 kwietnia 2018 09:53 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:19 |