Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of oat grains tempering period after moisture addition on their resistance properties and energy utilisation in the process of milling.

Opis bibliograficzny

Effect of oat grains tempering period after moisture addition on their resistance properties and energy utilisation in the process of milling. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl. Proceedings of the International Conference held in Mrągowo Poland 18-20 May 1998 : Structure and functionality of food products s. 119-124, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl. Proceedings of the International Conference held in Mrągowo Poland 18-20 May 1998 : Structure and functionality of food products, s. 119-124
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 5430) wydawnictwo ciągłe #5430
PBN ID (hist.): 5430

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się