Effect of pH microstructure and texture of whey protein concentrates and isolate gels.
Opis bibliograficzny
Effect of pH microstructure and texture of whey protein concentrates and isolate gels. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1996 Vol. 5/46 No 1 s. 63-72, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1996 Vol. 5/46 No 1, s. 63-72
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4310) wydawnictwo ciągłe #4310
PBN ID (hist.): 4310
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.