Effect of pea seed coat admixture on physical properties and chemical composition of bread.
Opis bibliograficzny
Effect of pea seed coat admixture on physical propertiesand chemical composition of bread. [AUT.] MAŁGORZATA KASPRZAK, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Int. Agrophys. 2010 Vol. 24 No. 2 s. 149-156, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2010 Vol. 24 No. 2, s. 149-156
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 11:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2018 13:35 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.old.international-agrophysic…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23851) wydawnictwo ciągłe #23851
PBN ID (hist.): 23851
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,714
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.