Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of potassium salts of iso- α -acids on physicochemical, antioxidant, and antibacterial properties of edible films based on gelatin, carboxymethyl cellulose and their blends.

Opis bibliograficzny

Effect of potassium salts of iso- α -acids on physicochemical, antioxidant, and antibacterial properties of edible films based on gelatin, carboxymethyl cellulose and their blends. [AUT.] MONIKA PYTKA, DARIUSZ KOWALCZYK, URSZULA SZYMANOWSKA. W: Book of abstracts / Agriculture & Food 10th International Conference / 16-19 August 2022 Burgas, Bulgaria s. 32-33, streszcz. Burgas 2022, [b. wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of abstracts / Agriculture & Food 10th International Conference / 16-19 August 2022 Burgas, Bulgaria, s. 32-33
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2022 10:07
Ostatnia aktualizacja:8 grudnia 2022 10:07

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49007) wydawnictwo zwarte #49007

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się