Effect of potassium salts of iso- α -acids on physicochemical, antioxidant, and antibacterial properties of edible films based on gelatin, carboxymethyl cellulose and their blends.
Opis bibliograficzny
Effect of potassium salts of iso- α -acids on physicochemical, antioxidant, and antibacterial properties of edible films based on gelatin, carboxymethyl cellulose and their blends. [AUT.] MONIKA PYTKA, DARIUSZ KOWALCZYK, URSZULA SZYMANOWSKA. W: Book of abstracts / Agriculture & Food 10th International Conference / 16-19 August 2022 Burgas, Bulgaria s. 32-33, streszcz. Burgas 2022, [b. wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 grudnia 2022 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 grudnia 2022 10:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49007) wydawnictwo zwarte #49007
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.