Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of pre-precipitation treatments of alfalfa juice on the quality of leaf protein concentrate.

Opis bibliograficzny

Effect of pre-precipitation treatments of alfalfa juice on the quality of leaf protein concentrate. [AUT.] BARBARA BARANIAK, [RED.] N. I. PROYDAK. W: Green vegetation fractionation for food purposes. Green Vegetation Fractionation. Proceedings of the fifth International Congress on Leaf Protein Research "LEAFPRO-96" ; t. 2 S. 34-40, il., bibliogr. Rostov, The Don State Technical University, 1996, 5-230-0875-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Green vegetation fractionation for food purposes. Green Vegetation Fractionation. Proceedings of the fifth International Congress on Leaf Protein Research "LEAFPRO-96" ; t. 2, S. 34-40
Wydawca:
The Don State Technical University, 1996
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:34

Identyfikatory

ISBN: 5-230-0875-8
BPP ID: (59, 2028) wydawnictwo zwarte #2028
PBN ID (hist.): 2028

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się