Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of probiotic bacteria on antiradical activity of peptides isolated from dry-cured loins.

Opis bibliograficzny

Effect of probiotic bacteria on antiradical activity of peptides isolated from dry-cured loins. [AUT.] ANNA OKOŃ, [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. CYTA: Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 3 382-390, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/19476337.2017.1279220
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CyTA-Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 3, 382-390
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 maja 2017 11:24
Ostatnia aktualizacja:31 stycznia 2022 10:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41518) wydawnictwo ciągłe #41518
PBN ID (hist.): 41518

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,371
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się