Effect of probiotic bacteria on antiradical activity of peptides isolated from dry-cured loins.
Opis bibliograficzny
Effect of probiotic bacteria on antiradical activity of peptides isolated from dry-cured loins. [AUT.] ANNA OKOŃ, [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK, [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. CYTA: Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 3 382-390, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/19476337.2017.1279220
Szczegóły publikacji
Źródło:
CyTA-Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 3, 382-390
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 maja 2017 11:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2022 10:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96ebf
DOI
10.1080/19476337.2017.1279220
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/full/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41518) wydawnictwo ciągłe #41518
PBN ID (hist.): 41518
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,371
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.