Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of protein concentration on whey protein gels obtained by a two-stage heating process.

Opis bibliograficzny

Effect of protein concentration on whey protein gels obtained by a two-stage heating process. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Eur. Food Res. Technol. (Print) 1999 Vol. 209 Issue 6 s. 389-392, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1999 Vol. 209 Issue 6, s. 389-392
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:7 grudnia 2017 14:43

Identyfikatory

BPP ID: (46, 8118) wydawnictwo ciągłe #8118
PBN ID (hist.): 8118

Metryki

11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się