Effect of sodium nitrate (V) on Saccharomyces cerevisiae strains of different antioxidative status and energetic metabolism.
Opis bibliograficzny
Effect of sodium nitrate (V) on Saccharomyces cerevisiae strains of different antioxidative status and energetic metabolism. [AUT.] AGATA ŚWIĘCIŁO. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2008 Vol. 58 nr 1 s. 41-44, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2008 Vol. 58 nr 1, s. 41-44
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 maja 2009 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21387) wydawnictwo ciągłe #21387
PBN ID (hist.): 21387
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.