Effect of storage time under home refrigeration conditions on the quality of opened drinking milk.
Opis bibliograficzny
Effect of storage time under home refrigeration conditions on the quality of opened drinking milk. [AUT. KORESP.] ANETA BRODZIAK, [AUT.] JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, AGNIESZKA ZABORSKA, TOMASZ CZERNECKI. Mljekarstvo 2017 Vol. 67 No 4 s. 283-296, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15567/mljekarstvo.2017.0406
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mljekarstvo 2017 Vol. 67 No 4, s. 283-296
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 listopada 2017 13:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 07:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00638ad49b31cced96e13
DOI
10.15567/mljekarstvo.2017.0406
Strona WWW
https://hrcak.srce.hr/index.php?show=cl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42673) wydawnictwo ciągłe #42673
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,529
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.