Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of storage time under home refrigeration conditions on the quality of opened drinking milk.

Opis bibliograficzny

Effect of storage time under home refrigeration conditions on the quality of opened drinking milk. [AUT. KORESP.] ANETA BRODZIAK, [AUT.] JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, AGNIESZKA ZABORSKA, TOMASZ CZERNECKI. Mljekarstvo 2017 Vol. 67 No 4 s. 283-296, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15567/mljekarstvo.2017.0406
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Mljekarstvo 2017 Vol. 67 No 4, s. 283-296
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 listopada 2017 13:38
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 07:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42673) wydawnictwo ciągłe #42673

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,529
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się