Effect of storing lamb at temporary deep freezing on fatty acid profile.
Opis bibliograficzny
Effect of storing lamb at temporary deep freezing on fatty acid profile. [AUT.] ANDRZEJ JUNKUSZEW, TOMASZ M. GRUSZECKI. Ann. Anim. Sci. 2005 No. 2 Suppl. s. 71-74, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2005 No. 2 Suppl, s. 71-74
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 grudnia 2017 10:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 stycznia 2018 14:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42854) wydawnictwo ciągłe #42854
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.