Effect of temperature and concentration on rheological properties of beetroot juice.
Opis bibliograficzny
Effect of temperature and concentration on rheological properties of beetroot juice. [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS, RAFAŁ NADULSKI, TOMASZ GUZ, IZABELA KAMIŃSKA. Tech. Sci. 2014 No. 17(1) 67-76, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Technical Sciences / University of Warmia and Mazury in Olsztyn 2014 No. 17(1), 67-76
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 marca 2015 12:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:30 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.uwm.edu.pl/techsci/index.php…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34524) wydawnictwo ciągłe #34524
PBN ID (hist.): 34524
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.