Effect of the Camelina sativa oil on the performance, essential fatty acid level in tissues and fat-soluble vitamins content in the livers of broiler chickens.
Opis bibliograficzny
Effect of the Camelina sativa oil on the performance, essential fatty acid level in tissues and fat-soluble vitamins content in the livers of broiler chickens. [AUT.] TERESA JAŚKIEWICZ, AGNIESZKA SAGAN, IWONA PUZIO. Livest. Sci. (Print) 2014 Vol. 165 74-79, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.livsci.2014.04.003
Szczegóły publikacji
Źródło:
Livestock Science (d. Livestock Production Science) 2014 Vol. 165, 74-79
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 września 2014 14:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:53 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730842467f01e931572a0
DOI
10.1016/j.livsci.2014.04.003
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33350) wydawnictwo ciągłe #33350
PBN ID (hist.): 33350
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,171
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.