Effect of the moisture content on compression energy and strength characteristic of lupine briquettes.
Opis bibliograficzny
Effect of the moisture content on compression energy and strength characteristic of lupine briquettes. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, JÓZEF GROCHOWICZ. J. Food. Eng. 2007 Vol. 83 Issue 1 s. 116-120, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2006.12.019
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2007 Vol. 83 Issue 1, s. 116-120
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2008 13:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 12:12 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2006.12.019
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18725) wydawnictwo ciągłe #18725
PBN ID (hist.): 18725
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,848
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.