Effect of the use of yarrowia lipolytica or saccharomyces cerevisiae yeast with a probiotic in the diet of turkey hens on growth performance and gut histology.
Opis bibliograficzny
Effect of the use of yarrowia lipolytica or saccharomyces cerevisiae yeast with a probiotic in the diet of turkey hens on growth performance and gut histology. [AUT.] ANNA CZECH, MALWINA MERSKA-KAZANOWSKA, KATARZYNA OGNIK, [AUT. KORESP.] GRZEGORZ ZIĘBA. Ann. Anim. Sci. 2020 Vol. 20 Iss.3 s. 1047-1063, il., bibliogr. sum. DOI: 10.2478/aoas-2020-0017
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2020 Vol. 20 Iss.3, s. 1047-1063
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2020 09:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b8ec2467f060b0184f08
DOI
10.2478/aoas-2020-0017
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47107) wydawnictwo ciągłe #47107
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,090
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.