Effect of thermal and mechanical factors on rheological properties of high performance inulin gels and spreads.
Opis bibliograficzny
Effect of thermal and mechanical factors on rheological properties of high performance inulin gels and spreads. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. J. Food. Eng. 2010 Vol. 99, Issue 1 s. 106-113, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2010.02.007
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2010 Vol. 99, Issue 1, s. 106-113
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 14:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2018 13:37 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2010.02.007
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23867) wydawnictwo ciągłe #23867
PBN ID (hist.): 23867
Metryki
32,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,168
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.