Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of thermal and mechanical factors on rheological properties of high performance inulin gels and spreads.

Opis bibliograficzny

Effect of thermal and mechanical factors on rheological properties of high performance inulin gels and spreads. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. J. Food. Eng. 2010 Vol. 99, Issue 1 s. 106-113, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2010.02.007
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2010 Vol. 99, Issue 1, s. 106-113
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 czerwca 2010 14:00
Ostatnia aktualizacja:13 sierpnia 2018 13:37

Identyfikatory

BPP ID: (46, 23867) wydawnictwo ciągłe #23867
PBN ID (hist.): 23867

Metryki

32,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,168
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się