Effect of ultrasound treatment on water holding properties and microstructure of beef (m. semimembranosus) during ageing.
Opis bibliograficzny
Effect of ultrasound treatment on water holding properties and microstructure of beef (m. semimembranosus) during ageing. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, HANNA M. BARANOWSKA. Lebensm. - Wiss. Technol. 2008 Vol. 41, Issue 10 s. 2151-2158, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2008 Vol. 41, Issue 10, s. 2151-2158
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2010 14:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22670) wydawnictwo ciągłe #22670
PBN ID (hist.): 22670
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,887
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.