Effects of a bilberry preparation on selected cell lines of the digestive system.
Opis bibliograficzny
Effects of a bilberry preparation on selected cell lines of the digestive system. [AUT.] KAMILA BOROWIEC, DOMINIK SZWAJGIER, ANNA OLEJNIK, KATARZYNA KOWALSKA, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Czech J. Food Sci. (Print) 2016 Vol. 34 Issue 4 300-305, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17221/375/2015-CJFS
Szczegóły publikacji
Źródło:
Czech Journal of Food Sciences (Print) 2016 Vol. 34 Issue 4, 300-305
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 września 2016 11:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e725bc2467f01e9309b60e
DOI
10.17221/375/2015-CJFS
Strona WWW
http://www.agriculturejournals.cz/web/c…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38662) wydawnictwo ciągłe #38662
PBN ID (hist.): 38662
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,787
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.