Effects of bioplex-Cu on the level of biochemical indices of turkey blood.
Opis bibliograficzny
Effects of bioplex-Cu on the level of biochemical indices of turkey blood. [AUT.] BOGUSŁAW MAKARSKI, ANTONI POLONIS. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2001 Vol. 10/51 No. 1 s. 49-51, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2001 Vol. 10/51 No. 1, s. 49-51, il., bibliogr., streszcz.
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8875) wydawnictwo ciągłe #8875
PBN ID (hist.): 8875
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.