Effects of copper glycine chelate on liver and faecal mineral concentrations, and blood parameters in broilers.
Opis bibliograficzny
Effects of copper glycine chelate on liver and faecal mineral concentrations, and blood parameters in broilers. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, JOSE LUIS VALVERDE PIEDRA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, BARBARA BUJANOWICZ-HARAŚ, AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK. Agric. Food Sci. 2015 Vol.24 Issue 2 92-103, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
AGRICULTURAL AND FOOD SCIENCE 2015 Vol.24 Issue 2, 92-103
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 lipca 2015 10:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ojs.tsv.fi/index.php/AFS/art…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35520) wydawnictwo ciągłe #35520
PBN ID (hist.): 35520
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,588
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.