Effects of dietary n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in inflammation and cancerogenesis.
Opis bibliograficzny
Effects of dietary n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in inflammation and cancerogenesis. [AUT.] KAMILA P. LIPUT, ADAM LEPCZYŃSKI, MAGDALENA OGŁUSZKA, AGATA NAWROCKA, EWA POŁAWSKA, AGATA GRZESIAK, BRYGIDA ŚLASKA, CHANDRA S. PAREEK, URSZULA CZARNIK, [AUT. KORESP.] MARIUSZ PIERZCHAŁA. Int. J. Mol. Sci. 2021 Vol. 22 Issue 13 Article number: 6965, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/ijms22136965
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Molecular Sciences 2021 Vol. 22 Issue 13, Article number: 6965
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lipca 2021 09:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
61013d182467f05be336a005
DOI
10.3390/ijms22136965
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1422-0067/22/13/69…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48455) wydawnictwo ciągłe #48455
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
6,208
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.