Effects of dietary supplementation of iron as sulphates or glycine chelates on the productive performance and concentrations of acute-phase proteins and iron in the serum and liver tissues of broiler chickens.
Opis bibliograficzny
Effects of dietary supplementation of iron as sulphates or glycine chelates on the productive performance and concentrations of acute-phase proteins and iron in the serum and liver tissues of broiler chickens. [AUT. KORESP.] ŁUKASZ JAROSZ, [AUT.] AGNIESZKA MAREK, ZBIGNIEW GRĄDZKI, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. Ann. Anim. Sci. 2021 Volume 21 Issue 1 s. 267-290, il., bibliogr. sum. DOI: 10.2478/aoas-2020-0069
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2021 Volume 21 Issue 1, s. 267-290
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 marca 2021 09:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 9 stycznia 2023 09:53 |
Linki zewnętrzne
PBN
604b46102467f02a9a53e9b3
DOI
10.2478/aoas-2020-0069
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47857) wydawnictwo ciągłe #47857
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,667
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.