Effects of different levels of arginine and methionine in a high-lysine diet on the immune status, performance, and carcass traits of turkeys.
Opis bibliograficzny
Effects of different levels of arginine and methionine in a high-lysine diet on the immune status, performance, and carcass traits of turkeys. [AUT.] JAN JANKOWSKI, [AUT. KORESP.] KATARZYNA OGNIK, [AUT.] PAWEŁ KONIECZKA, DARIUSZ MIKULSKI. Poult. Sci. (Print) 2020 Vol. 99 Issue 10 s. 4730-4740, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.psj.2020.06.039
Szczegóły publikacji
Źródło:
POULTRY SCIENCE 2020 Vol. 99 Issue 10, s. 4730-4740
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2020 12:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:10 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b9112467f060b0184f4d
DOI
10.1016/j.psj.2020.06.039
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47251) wydawnictwo ciągłe #47251
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,352
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.