Effects of mycorrhizal fungi on the leaf nutrient, growth and healthiness of tomato plants.
Opis bibliograficzny
Effects of mycorrhizal fungi on the leaf nutrient, growth and healthiness of tomato plants. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA, [AUT.] ALI HAMOOD THANOON, BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ, MAREK KOPACKI. W: X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019”, Book of Abstracts, Jahorina, October 03 - 06, 2019 s. 407. [Sarajevo 2019], [Faculty of Agriculture], 978-99976-787-1-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
X International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2019”, Book of Abstracts, Jahorina, October 03 - 06, 2019, s. 407
Wydawca:
[Faculty of Agriculture]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 października 2019 13:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 października 2019 14:19 |
Identyfikatory
ISBN: 978-99976-787-1-3
BPP ID: (59, 46014) wydawnictwo zwarte #46014
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.