Effects of nano-gro preparation applications on yield components and antioxidant properties of common bean (Phaseolus vulgaris L.).
Opis bibliograficzny
Effects of nano-gro preparation applications on yield components and antioxidant properties of common bean (Phaseolus vulgaris L.). [AUT.] ANNA KOCIRA, SŁAWOMIR KOCIRA, URSZULA ZŁOTEK, RAFAŁ KORNAS, MICHAŁ ŚWIECA. Fresenius Environ. Bull. 2015 Vol. 24 (11b) 4034-4041, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fresenius Environmental Bulletin 2015 Vol. 24 (11b), 4034-4041
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2016 11:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.psp-parlar.de/details_artike…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37067) wydawnictwo ciągłe #37067
PBN ID (hist.): 37067
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,372
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.