Effects of plasticizers, pH and heating of film-forming solution on the properties of pea protein isolate films.
Opis bibliograficzny
Effects of plasticizers, pH and heating of film-forming solution on the properties of pea protein isolate films. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, BARBARA BARANIAK. J. Food. Eng. 2011 Vol. 105, Issue 2 s. 295-305, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.02.037
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2011 Vol. 105, Issue 2, s. 295-305
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 stycznia 2013 13:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 sierpnia 2018 13:03 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2011.02.037
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29077) wydawnictwo ciągłe #29077
PBN ID (hist.): 29077
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,414
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.