Effects of sodium chloride and calcium chloride on the fracture properties of whey protein gels.
Opis bibliograficzny
Effects of sodium chloride and calcium chloride on the fracture properties of whey protein gels. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, BOHDAN ACHREMOWICZ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1996 Vol. 5/46 No 2 s. 33-41.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1996 Vol. 5/46 No 2, s. 33-41
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4311) wydawnictwo ciągłe #4311
PBN ID (hist.): 4311
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.