Effects of sprouting and postharvest storage under cool temperature conditions on starch content and antioxidant capacity of green pea, lentil and young mung bean sprouts.
Opis bibliograficzny
Effects of sprouting and postharvest storage under cool temperature conditions on starch content and antioxidant capacity of green pea, lentil and young mung bean sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Food Chem. 2015 Vol. 185 s. 99-105, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.03.108
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 185, s. 99-105
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2015 11:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154903
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.03.108
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 34814) wydawnictwo ciągłe #34814
PBN ID (hist.): 34814
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.