Effects of yeast (Saccharomyces cerevisiae) probiotics supplementation on bone quality characteristics in young Japanese quail (Coturnix japonica): the role of sex on the action of the gut-bone axis.
Opis bibliograficzny
Effects of yeast (Saccharomyces cerevisiae) probiotics supplementation on bone quality characteristics in young Japanese quail (Coturnix japonica): the role of sex on the action of the gut-bone axis. [AUT. KORESP.] SIEMOWIT MUSZYŃSKI, [AUT.] PIOTR DOBROWOLSKI, KORNEL KASPEREK, SEBASTIAN KNAGA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, JANINE DONALDSON, MATEUSZ KUTYŁA, MAŁGORZATA KAPICA, [AUT. KORESP.] EWA TOMASZEWSKA. Animals 2020 Vol. 10 Issue 3 Article number 440, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani10030440
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2020 Vol. 10 Issue 3, Article number 440
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 kwietnia 2020 12:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebffad4ad49b31ccec863e2
DOI
10.3390/ani10030440
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/10/3/440
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46616) wydawnictwo ciągłe #46616
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,752
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.