Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effects on physico-chemical properties and oxidative stability of dry fermented sausages during chilling storage.

Opis bibliograficzny

Effects on physico-chemical properties and oxidative stability of dry fermented sausages during chilling storage. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, MONIKA TRZĄSKOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Fleischwirtsch. Int. 2013 Vol. 28 No 3 52-60, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2013 Vol. 28 No 3, 52-60
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 kwietnia 2013 12:16
Ostatnia aktualizacja:15 stycznia 2018 08:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30109) wydawnictwo ciągłe #30109
PBN ID (hist.): 30109

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,086
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się