Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Egzopolisacharydy produkowane przez bakterie z rodzaju Lactobacillus i ich potencjalne korzyści zdrowotne.

Opis bibliograficzny

Egzopolisacharydy produkowane przez bakterie z rodzaju Lactobacillus i ich potencjalne korzyści zdrowotne. [AUT.] MAGDALENA MICHALAK, KLAUDIA GUSTAW, MAGDALENA POLAK-BERECKA. W: Nauki przyrodnicze. Cz. 4 / [redakcja naukowa Monika Panfil] Poznań 2016, Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak, s. 101-107, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-19-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauki przyrodnicze. Cz. 4 / [redakcja naukowa Monika Panfil], s. 101-107
Wydawca:
Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.51
Rekord utworzony:1 lutego 2017 11:28
Ostatnia aktualizacja:15 października 2019 11:23

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65362-19-3
BPP ID: (59, 40818) wydawnictwo zwarte #40818
PBN ID (hist.): 40818

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się