Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Einfluss von Ultraschall auf das Wasserbindungsvermögen von Rindfleisch.

Opis bibliograficzny

Einfluss von Ultraschall auf das Wasserbindungsvermögen von Rindfleisch. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA STADNIK. Fleischwirtschaft (Frankf.) 2004 Jhrg. 84 H. 12 s. 95-99.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2004 Jhrg. 84 H. 12, s. 95-99
Rok: 2004
Język: Niemiecki
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 lutego 2013 14:03
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 12:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29452) wydawnictwo ciągłe #29452
PBN ID (hist.): 29452

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,167
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się