Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów.
Opis bibliograficzny
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, LUIZA JACHACZ, AGATA NOWACZYK, MONIKA SKWAREK, ELŻBIETA SOLSKA, KAROLINA WÓJCIAK, ELŻBIETA KRAJEWSKA-KUŁAK, ALEKSANDRA SZYDŁOWSKA, DOROTA ZIELIŃSKA, KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, PAWEŁ KRAJMAS. W: Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego w 2011 roku Warszawa, Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2012, S. 87-94, Il, 978-83-62178-52-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego w 2011 roku, S. 87-94
Wydawca:
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lutego 2013 13:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:08 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62178-52-0
BPP ID: (59, 29607) wydawnictwo zwarte #29607
PBN ID (hist.): 29607
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.