Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek.

Opis bibliograficzny

Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek. [RED.] ANNA KOCIRA, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, 171 s, il., bibliogr., streszcz, 978-83-64377-45-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
171 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Wpływ umiejętności posiadanych przez rolnika, jako menadżera na zarządzanie gospodarstwem rolniczym. [AUT. KORESP.] MAGDALENA KACHEL, [AUT.] ANNA KRAWCZUK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 5-12, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Organizacja uprawy konopi z przeznaczeniem do produkcji biokosmetyków. [AUT. KORESP.] MAGDALENA KACHEL, [AUT.] ANNA KRAWCZUK, STANISŁAW PARAFINIUK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 13-20, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Źródła finansowania działaności gastronomicznej. [AUT. KORESP.] ANNA KOCIRA, [AUT.] AGNIESZKA DUDZIAK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 21-37, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Aktywność zawodowa ludności wiejskiej na terenie województwa lubelskiego w latach 2004-2019. [AUT. KORESP.] ANNA KRAWCZUK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 53-62, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Marketing produktów konopnych stosowanych w biokosmetologi. [AUT. KORESP.] ANNA KRAWCZUK, [AUT.] MAGDALENA KACHEL, STANISŁAW PARAFINIUK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 63-68, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Sposoby użytkowania pratoekosystemów a ich produkcyjne usługi ekosystemowe. [AUT.] HALINA LIPIŃSKA, STANISŁAW FRANCZAK, ILONA WOŹNIAK-KOSTECKA, WOJCIECH LIPIŃSKI, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK, IVAN SHUVAR. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 99-112, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Charakterystyka wybranych strategii w ochronie środowiska przed nadmiarem azotu. [AUT. KORESP.] WOJCIECH LIPIŃSKI, [AUT.] HALINA LIPIŃSKA, IVAN SHUVAR, V. BALKOVSKYI. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 113-125, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Wybrane aspekty kształtowania żyzności gleby w Polsce. [AUT. KORESP.] WOJCIECH LIPIŃSKI, [AUT.] HALINA LIPIŃSKA, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK, RAFAŁ KORNAS. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 127-149, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Bezpieczeństwo przewozu żywności w aspekcie warunków temperaturowych w przestrzeni ładunkowej naczepy typu chłodnia. [AUT. KORESP.] GRZEGORZ MAJ, [AUT.] PAWEŁ KRZACZEK. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 129-142, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Ocena stanu środków transportu na przykładzie analizy parametrów energetycznych ciągników rolniczych. [AUT. KORESP.] PAWEŁ KRZACZEK, [AUT.] GRZEGORZ MAJ. W: Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 143-171, il.,bibliogr, 978-83-64377-45-7.
Rekord utworzony:19 marca 2021 13:19
Ostatnia aktualizacja:6 października 2021 12:24

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64377-45-7
BPP ID: (59, 47331) wydawnictwo zwarte #47331

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się