Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek.
Opis bibliograficzny
Ekonomiczne, organizacyjne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej i żywności. Pod red. Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek. [RED.] ANNA KOCIRA, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. Kraków 2020, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, 171 s, il., bibliogr., streszcz, 978-83-64377-45-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
171 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
615d794a2467f0561fc2c10e
Strona WWW
https://pwszchelm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64377-45-7
BPP ID: (59, 47331) wydawnictwo zwarte #47331
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.