Ekstruzja i jej zastosowanie w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz. 8. Przetwórstwo soi.
Opis bibliograficzny
Ekstruzja i jej zastosowanie w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz. 8. Przetwórstwo soi. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 1999 R. 43 nr 8 s. 15-16, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 1999 R. 43 nr 8, s. 15-16, il.
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4362) wydawnictwo ciągłe #4362
PBN ID (hist.): 4362
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.