Elicitation and treatment with precursors of phenolics synthesis improve low-molecular antioxidants and antioxidant capacity of buckwheat sprouts.
Opis bibliograficzny
Elicitation and treatment with precursors of phenolics synthesis improve low-molecular antioxidants and antioxidant capacity of buckwheat sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2016 Vol. 15 Nr 1 17-28, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2016.1.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2016 Vol. 15 Nr 1, 17-28
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2016 14:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e931548f7
DOI
10.17306/J.AFS.2016.1.2
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/volume15/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37924) wydawnictwo ciągłe #37924
PBN ID (hist.): 37924
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.