Elicitation effect of Saccharomyces cerevisiae yeast extract on main health-promoting compounds and antioxidant and anti-inflammatory potential of butter lettuce (Lactuca sativa L.).
Opis bibliograficzny
Elicitation effect of Saccharomyces cerevisiae yeast extract on main health-promoting compounds and antioxidant and anti-inflammatory potential of butter lettuce (Lactuca sativa L.). [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA. J. Sci. Food Agric. 2016 Vol. 96, Issue 7 2565-2572, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1002/jsfa.7377
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Science of Food and Agriculture 2016 Vol. 96, Issue 7, 2565-2572
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2016 12:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:33 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e931548f9
DOI
10.1002/jsfa.7377
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37796) wydawnictwo ciągłe #37796
PBN ID (hist.): 37796
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,463
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.