Etephon - induced changes in accumulation of carotenoids in red pepper fruit (Capsicum annuum L.).
Opis bibliograficzny
Etephon - induced changes in accumulation of carotenoids in red pepper fruit (Capsicum annuum L.). [AUT.] IRENA PERUCKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1996 Vol. 5 (46) No 4 s. 61-68, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1996 Vol. 5 (46) No 4, s. 61-68
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 1768) wydawnictwo ciągłe #1768
PBN ID (hist.): 1768
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.