Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Eurofizacja torfowisk: wpływ wzbogacania fosforem i azotem na zespoły mikroorganizmów i metaoza w eksperymentachtypu mesocosm (Europhication of peatbogs: consequences of p and n enrichment for microbial and metazoan communities in mesocosm experiments)

Opis bibliograficzny

Eurofizacja torfowisk: wpływ wzbogacania fosforem i azotem na zespoły mikroorganizmów i metaoza w eksperymentachtypu mesocosm (Europhication of peatbogs: consequences of p and n enrichment for microbial and metazoan communities in mesocosm experiments). [AUT.] TOMASZ MIECZAN, BARBARA PAWLIK-SKOWROŃSKA, MAŁGORZATA ADAMCZUK. W: 24 Zjazd Hydrobiologów Polskich,: Hydrobiologia w obliczu zmian klimatu = XXIV Conference of Polish Hydrobiologists : Hydrobiology in the face of climate change, Wrocław, 4-7 września 2018 r. : materiały / komitet naukowy Luiza Bielecka [i 13 pozostałych] s.141-142. Wrocław 2018, Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej, 978-83-7493-033-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
24 Zjazd Hydrobiologów Polskich,: Hydrobiologia w obliczu zmian klimatu = XXIV Conference of Polish Hydrobiologists : Hydrobiology in the face of climate change, Wrocław, 4-7 września 2018 r. : materiały / komitet naukowy Luiza Bielecka [i 13 pozostałych], s.141-142
Wydawca:
Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 września 2018 11:57
Ostatnia aktualizacja:25 września 2018 11:57

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7493-033-8
BPP ID: (59, 44040) wydawnictwo zwarte #44040

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się