Evaluation of anthelmintic activity and composition of pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed extracts—in vitro and in vivo studies.
Opis bibliograficzny
Evaluation of anthelmintic activity and composition of pumpkin (Cucurbita pepo L.) seed extracts—in vitro and in vivo studies. [AUT. KORESP.] MACIEJ GRZYBEK, WIRGINIA KUKUŁA-KOCH, [AUT.] ANETA STRACHECKA, ALEKSANDRA JAWORSKA, ANDREW M. PHIRI, JERZY DEMETRAKI-PALEOLOG, KRZYSZTOF TOMCZUK. Int. J. Mol. Sci. 2016 Vol.17 Issue 9 1-21, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/ijms17091456
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Molecular Sciences 2016 Vol.17 Issue 9, 1-21
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 października 2016 09:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7173a646e0fb0001ce4159
DOI
10.3390/ijms17091456
Strona WWW
http://www.mdpi.com/1422-0067/17/9/1456
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39117) wydawnictwo ciągłe #39117
PBN ID (hist.): 39117
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,226
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.