Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of content and composition of phenolic acids and tannins in leaf dry matter of two celery cultivars (Apium graveolens L. var. dulce Mill. Pers.).

Opis bibliograficzny

Evaluation of content and composition of phenolic acids and tannins in leaf dry matter of two celery cultivars (Apium graveolens L. var. dulce Mill. Pers.). [AUT.] TADEUSZ WOLSKI, JAN DYDUCH, AGNIESZKA NAJDA. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2002 Vol. 5 Issue 1 Ser. Horticulture s. 1, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2002 Vol. 5 Issue 1 Ser. Horticulture, s. 1, il., bibliogr., sum.
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 10412) wydawnictwo ciągłe #10412
PBN ID (hist.): 10412

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się