Evaluation of interactions between coffee and cardamom, their type, and strength in relation to interactions in a model system.
Opis bibliograficzny
Evaluation of interactions between coffee and cardamom, their type, and strength in relation to interactions in a model system. [AUT. KORESP.] AGATA DURAK, [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, IWONA KOWALSKA. CYTA: Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 2 266-276, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/19476337.2016.1247298
Szczegóły publikacji
Źródło:
CyTA-Journal of Food 2017 Vol. 15 Issue 2, 266-276
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lutego 2017 13:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96ef4
DOI
10.1080/19476337.2016.1247298
Strona WWW
http://www.tandfonline.com/doi/full/10.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40871) wydawnictwo ciągłe #40871
PBN ID (hist.): 40871
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,371
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.