Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of selected quality characteristics and texture of gluten-free precooked pasta.

Opis bibliograficzny

Evaluation of selected quality characteristics and texture of gluten-free precooked pasta. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LESZEK MOŚCICKI. W: Proceedings of the 5th International Congress FLOUR - BREAD '09 : 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 21-23, 2009 Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, 2010, S. 126-134, il., bibliogr., sum, 978-953-7005-21-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of the 5th International Congress FLOUR - BREAD '09 : 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, October 21-23, 2009, S. 126-134
Wydawca:
Faculty of Food Technology Osijek, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 października 2013 09:43
Ostatnia aktualizacja:30 kwietnia 2020 12:59

Identyfikatory

ISBN: 978-953-7005-21-4
BPP ID: (59, 30912) wydawnictwo zwarte #30912
PBN ID (hist.): 30912

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się