Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of technological properties and oxidative stability of organic dry fermented probiotic sausages druing long-term storage.

Opis bibliograficzny

Evaluation of technological properties and oxidative stability of organic dry fermented probiotic sausages druing long-term storage. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, MONIKA TRZĄSKOWSKA, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Bull. Vet. Inst. Pulawy 2012, vol. 56 nr 3 s. 305-314, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/v10213-012-0055-8
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY 2012, vol. 56 nr 3, s. 305-314
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 lutego 2013 14:09
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29453) wydawnictwo ciągłe #29453
PBN ID (hist.): 29453

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,377
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się