Evaluation of technological properties and oxidative stability of organic dry fermented probiotic sausages druing long-term storage.
Opis bibliograficzny
Evaluation of technological properties and oxidative stability of organic dry fermented probiotic sausages druing long-term storage. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, MONIKA TRZĄSKOWSKA, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Bull. Vet. Inst. Pulawy 2012, vol. 56 nr 3 s. 305-314, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/v10213-012-0055-8
Szczegóły publikacji
Źródło:
BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY 2012, vol. 56 nr 3, s. 305-314
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 lutego 2013 14:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
602e5f332467f023e6eb4c02
DOI
10.2478/v10213-012-0055-8
Strona WWW
https://content.sciendo.com/view/journa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29453) wydawnictwo ciągłe #29453
PBN ID (hist.): 29453
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,377
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.