Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Evaluation of the isobologram method for the assessment of mixtures based on black currant leaves.

Opis bibliograficzny

Evaluation of the isobologram method for the assessment of mixtures based on black currant leaves. [AUT.] MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, BARBARA CHILCZUK, MAŁGORZATA MATERSKA, MARZENA PABICH. W: International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain s. 1. Valencia 2023, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain, s. 1
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 września 2023 11:32
Ostatnia aktualizacja:22 września 2023 12:27

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49506) wydawnictwo zwarte #49506

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się