Evaluation of usefulness of magnafloc M-22S flocculant in the process of obtaining protein concentrates from peas.
Opis bibliograficzny
Evaluation of usefulness of magnafloc M-22S flocculant in the process of obtaining protein concentrates from peas. [AUT.] BARBARA BARANIAK, MAŁGORZATA NIEZABITOWSKA, JACEK PIELECKI, WIESŁAW WÓJCIK. Food Chem. 2004 Vol. 85 No 2 s. 251-257, il., bibliogr., abstr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2004 Vol. 85 No 2, s. 251-257
Rok: 2004
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12236) wydawnictwo ciągłe #12236
PBN ID (hist.): 12236
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,535
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.