Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Exploring the interplay: histamine intolerance as a mediator and manifestation of gastrointestinal disorders.

Opis bibliograficzny

Exploring the interplay: histamine intolerance as a mediator and manifestation of gastrointestinal disorders. [AUT.] DOROTA GAJOWNICZEK-AŁASA, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, EWA BARANOWSKA-WÓJCIK, DOMINIK SZWAJGIER. W: Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki pod redakcją /Dominika Zawadzka, Mateusz Zawadzki Łódz 2023, Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak, s.89-107, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane zagadnienia z zakresu technologii żywności i dietetyki pod redakcją /Dominika Zawadzka, Mateusz Zawadzki, s.89-107
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe ArchaeGraph Diana Łukomiak
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 stycznia 2024 09:24
Ostatnia aktualizacja:20 stycznia 2024 09:26

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-67527-86-6
BPP ID: (59, 49877) wydawnictwo zwarte #49877

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się